Foredrag – vejen til succes

“VEJEN TIL SUCCES”

untitled

De fleste ønsker succes på et eller flere felter af livets områder, men har svært ved at find vejen, som gør det muligt at opnå succen. Det er få der er født med en guldske i lommen eller som har held i lotto. De mennesker som er mest lykkelige er dem der har skabt deres vej til succes.
At skabe en yder succes (matriale velstand, en karrier) er for nogle det optimale. For andre er det indre som har størst værd. Hvad nytter det at du har mange penge, men er uheldbredlig syg.
Hvad forhindre dig i at finde din vej til din succes? For mange er der nogle fælles træk, som begrænser dem i at se de ressourcer de egenlige besidder. At få øje på det talent, den styrke og de evner du alleredde er i besidelse af,  for disse faktorer giver dig et adgangs kort til at mulig gør din succes.

Stress er den store synder, den dræner dig for energi både mentalt og fysisk, fordi der fri gives stoffer, som nedbryder kroppen og forringer hjernens funktion til at tænke klart, så derved belastes hele kæden og kan gøre dig handlings lammet.
Din almene tilstand er alfa og omega for at opnå succes, derfor er det vigtig at din krop og dit sind bringes i balance.
I første halvdel af foredraget vil jeg komme ind på de begrænsninger og forhindringer, som kan hæmme succes. At blive opmærkesom på, at vanner og møster kan være en barrierer til, at se løsninger der ellers serveres for dig, fordi det kende giver trykhed vælger du det. Samtidig er det vigtig at kende årsag og virkningen for at kunne gøre noget konstrutivt og derved ramme målet. Menneskes fundament bygger både på den yder og indre tilstand.
Anden del vil jeg giver nogle redskaber der kan gøre det muligt at opnå succes og bevarer den.

foredrag