Massage

Muskelterapeut
Terapeutisk massør
Dybdegående massage

MASSAGE/ MUSKELTERAPEUT

Massage er hvor kroppens muskler, led og sener bearbejdes i dybden med olie, for at løsne og lindre smerte i ømme muskler.
Det forbedrer blodcirkulationen, giver større velvære og en afslappet tilstand. Den genopretter balance i krop, sjæl og følelsen giver dyb næring til ens ressourcer som skaber fornyet energi. Massagen har været kendt og brugt i årtusinder  som stimulering og afspænding. I vore moderne tider hvor hverdagen ofte er præget af jag og stress, hvor der ikke altid er tid til at slappe af, vil massagen være et godt middel til at afstresse.

gavekort2 DSCN0447 Kopier
DSCN0507 Kopier DSCNn0438
Det er  videnskablig bevist at den har stor effekt på kar og muskelsystemet. Karsystemet består af kar, som transpoterer blod og lymfevæske rundt i hele kroppen. Blodet leverer frisk ilt, og lymfen fjerner bakterier, gifstoffer og andre affaldstoffer, som oplagres i vævene.
Stresstilstande påvirker også vores krop fysisk og oplagres i musklerne, som forbliver sammentrukne. Det forhindrer affaldsstoffer i at komme ud af musklerne, og der danner sig mælkesyre, så området føles stift og ømt. Massage får musklerne til at slappe af og stimulerer til en hurtigere udrensning.
Kroppen kompenserer for de skadevirkninger som stillesidden arbejde-stress/pres og belastninger kan give. Den fysiske velvære har positiv effekt på den daglige funktion.

Der bruges forskellige teknikker som de bløde strøg, den dybe, punkt tryk, hakning, gribe/løfte, æltning og ryst musklen m.m. Metoderne har veldokumenteret virkning på smerter.

MASSAGEN/MUSKELTERAPI VIRKER PÅ:

  • Hovedpine
  • Nakke – skulder spændinger
  • Ryg – læn smerter ( her tages forbehold hvis evt diskuspolaps) og henvises altid til et tjek hos lægen.
  • Iskias/periformes
  • Ben-fødder-hænder
  • m.m

Massage har ingen alder – kan anvendes på alle.

Jeg kan kontaktes på Tlf. 30661075 eller send en mail til    klinikduvier@gmail.com med eventuelle spørgsmål

Se også Jeppe Tengbjergs hjemmeside